nieuwsbrief!
nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, u ontvangt regelmatig nieuws over ons platform en de nieuw geplaatste films.

Geef een geldig emailadres in


Luijten Groep Duurzaamheid

Luijten Groep investeert door in duurzaamheid en verkleint haar Footprint!

Luijten Groep is al een aantal jaren actief bezig met het verduurzamen van haar bedrijfsvoering. Van hergebruik van het regenwater tot elektrificatie van onze machines en van hergebruik grondstoffen tot uitgebalanceerde inkoop van onze materialen. Op alle fronten zetten wij in op het verkleinen van de impact van onze bedrijfsvoering op onze leefomgeving.

De huisvesting in Nuth herbergt 633 zonnepanelen die op een zonnige dag zo’n 1.500 Kilowatt aan stroom produceren. Een groot deel van deze elektriciteit leveren wij terug aan het lokale energienet. Het is dan ook een logische stap om verder te investeren in de verdere elektrificatie van ons wagenpark en werkmaterieel om de opgewekte energie breder in te zetten binnen ons bedrijf.

In februari hebben wij geïnvesteerd in maar liefst vier Volkswagen ID3’s. Volledig elektrische auto’s, geleverd door Wealer Venlo. 100% emissievrij op te laden middels de laadpalen op ons eigen bedrijfsterrein met door onze zonnepanelen opgewekte stroom! Ondanks de onzekere  tijd waarin we leven, investeren we door  in onze toekomstvisie van duurzaam werken en verkleinen we de Footprint van onze bedrijven aanzienlijk!  

Naast de zonnepanelen en de nieuwe voertuigen, worden onze machines steeds verder geëlektrificeerd en zijn we bezig met de eerste bedrijfsbussen volledig elektrisch in te zetten. Op deze manier gaan we vastberaden door met ‘vergroenen’!

Mogen we u uitdagen met ons mee te doen? Door gebruik te maken van onze diensten of door u te laten inspireren door onze visie!

https://www.luijtengroep.nl/

Hits: 22308